Staande toiletten, Toiletmeubel of ander Sanitair zo Besteld bij Sanitairtoppers.nl
11-10-2014  13:19

Onze toiletruimte irriteerde mij al jaren. Het sanitair functioneerde prima, daar niet van, maar het was zwaar verouderd. In mijn optiek is het ongelooflijk dat groen sanitair ooit een trend is geweest. En dan die tegels. Het is net alsof je bij je overgrootmoeder op bezoek bent. Alleen de gehaakte kleedjes ontbreken nog. Omdat we eerder al de keuken en de badkamer hebben gerenoveerd en hier aardig wat geld in is gaan zitten, waren we aan het toilet nog niet toegekomen. Hier zou eindelijk verandering in komen.

Mijn man had twee weken vakantie en wilde een deel van zijn vrije dagen gebruiken voor het opknappen van ons kleine groene kamertje. Ik heb me dan ook vol overgave gestort op het uitzoeken van een nieuw toilet en een bijpassend toiletmeubel. Het leek me het meest logisch mijn zoektocht online te beginnen. Op deze manier kon ik het aanbod uitgebreid vergelijken. Al vrij snel kwam ik op de website van Sanitairtoppers.nl terecht. Dit bleek niet alleen een webshop met een enorm aanbod sanitair, de prijzen waren er ook nog eens zeer aantrekkelijk. Allereerst heb ik de toiletpotten bekeken. Staande toiletten en wandclosets, alles van de bekende topmerken en zeer scherp geprijsd. Hoewel de staande toiletten er goed uitzagen en ook prima in ons budget pasten, besloot ik toch voor een wandcloset te kiezen. Niet alleen omdat dit praktisch is met bijvoorbeeld het reinigen van de vloer, maar ook omdat het een zeer moderne uitstraling heeft. Al snel had ik het perfecte model gevonden.

De volgende stap was het vinden van het perfecte toiletmeubel. Ook op dit gebied bleek de keuze zeer groot. Uiteindelijk viel mijn oog op een uitvoering met een kastje en lade in grijs eiken. Zeer modern en goed passend bij de grijze vloertegels die we hadden uitgezocht. Ik liet mijn man zien wat ik op de site van Sanitairtoppers.nl gevonden had en ook hij was direct enthousiast. We besloten het door mij uitgekozen sanitair en de overige materialen die mijn man nodig had om alles te installeren dan ook online te bestellen. Vaarwel groen sanitair, ik kan niet wachten tot mijn man aan de slag gaat!

Vrijstaande wastafel en toiletmeubel besteld bij Sanitairtoppers.nl
10-10-2014  11:18

Onlangs heeft mijn man een vrijstaande wastafel en een staand toilet gekocht voor onze badkamer. Het was niet eens nodig er de deur voor uit te gaan want hij heeft de vrijstaande wastafel en het toilet gewoon online besteld. Nadat we besloten hadden het sanitair te vervangen, is hij online op zoek gegaan naar mooi en vooral betaalbaar sanitair. Al snel kwam hij op de site van Sanitairtoppers.nl terecht. Hier is hij laaiend enthousiast over. Niet alleen vanwege het enorme assortiment en de scherpe prijzen, maar ook omdat het een webshop is en je alles online kunt bestellen. Je hoeft er dus niet eens de deur voor uit en je aankoop wordt netjes thuis bezorgd.

Nadat ook de bezorging perfect verliep en de kwaliteit van onze nieuwe aankopen zeer goed bleek, wilde mijn man ook voor de toiletruimte beneden een nieuwe wastafel bestellen. Mijn man is een echte klusser en in zijn vrije tijd klust hij dan ook graag in en rondom het huis. Hij heeft niet alleen het sanitair in de badkamer vervangen, maar ook de badkamervloer en wanden opnieuw betegeld. Het eindresultaat is fantastisch.

De tegels die over zijn, kunnen nu mooi voor de toiletruimte beneden gebruikt worden. Het wandcloset is prima, maar het kleine fonteintje willen we graag vervangen. Uiteraard heeft mijn man ook hiervoor weer een kijkje genomen op de site van Sanitairtoppers.nl. Wat een keuze heb je daar. Na het hele assortiment uitvoerig te hebben bekeken koos hij een mooi toiletmeubel uit. Enthousiast liet hij het toiletmeubel aan me zien. Ik was het roerend met hem eens. Wat een prachtige uitvoering. Mijn man heeft de bestelling dan ook direct gedaan.

Nadat de bezorgers geweest waren, is mijn man direct gestart met klussen. De oude tegels en het fonteintje heeft hij er al uit gesloopt. Ik ben die middag op pad gegaan voor het kopen van nieuwe accessoires. Ik heb een nieuwe toiletbril gekocht met een grappige print, een nieuwe toiletborstel en een zeeppompje in bijpassende kleur. Toen ik terug kwam was mijn man al klaar met betegelen. Het is zo’n super klusser. Morgen gaat hij verder en wanneer hij klaar is, krijgen de accessoires een plekje. Ik kan haast niet wachten het eindresultaat te zien.